Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Smuff Gadget Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masina de bere Brewmaster
520 lei
Brand
Nou BREWMASTER
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Model Nou Brew Master cu sistem de distribuire in sticle + 6 sticle incluse! Productia de berii are o istorie de aprox. 6000 de ani, de cand se “fabrica” in Mezopo - tamie, pe vremuri cand se notau retetele berii si acestea erau asezate langa faraoni in piramide; chinezii o foloseau in ritualurile religioase, iar regi si regine o savurau chiar de pe tron cu pai din aur.

Cum s-a sporit arta berii, au aparut Berariile, unde se producea bere dupa retete stravechi si cu un personaj principal, un Berar.

Dupa revolutia industriala insa a inceput si industrializarea berii, apoi adaugarea mai multei ape, iar in ziua de azi rar mai gasiti gustul berii traditionale.

Arta a devenit obicei. Insa avem vesti bune! Aparatul de facut bere este o inventie intr-adevar extraordinara. Invitati-i pe Siris si pe Nimhasi si produceti-va singuri, berea proprie. Transformati-va in Berar, fermentati-va berea preferata, dupa gust si dupa obiceiuri personale. Retraiti arta de a savura o bere rece adevarata! Masina de facut bere acasa va ofera toate posibilitatile.

Mai simplu nu se poate : adaugati apa in butoi, mixtura de bere (puteti alege dintre 6 gusturi), si asteptati 7-10 zile (Da, asta este partea cea mai grea!)

Drept rasplata veti obtine o bere, nu… de fapt 28 beri, aproximativ 9 litri in total, care datorita ingredientelor 100% naturale, este puternic savuroasa cu arome traditionale… Sanatate!
Proprietati

* sunt incluse in pachet: valva decompresatoare, antispumant, aparat de bere (compusa din 2 parti pentru curatare), doua dozatoare pentru personalizarea berii, manual, retete si recomandari, butelii de CO2.
* gratuit un Brewers Select premium beer mix.
* cu un pachet veti obtine aproximativ 9-10 l de bere, adica 27-30 pahare de 0.33 l.
* ingrediente 100% naturale.
Din Gura in Gura