Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Smuff Gadget Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jucarie pentru copii Testoasa stelara
175 lei
Brand
Gadget
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Copilul meu, copilul nostru ..multi dintre noi nu stim ce ar putea refelecta in suflet si chiar in trup aceste cuvinte, inteles departe de posesie sau sprijin in fata singuratatii.

Stimati Tati, Drage Mame, Bunici cu sufletul implinit, respectul si admiratia fata de voi nu poate fi culeasa in cuvinte. Cand inimile, sufletele si trupul a doi oameni creaza un rod atotcuprinzator si clar, nu sentimente sau trup, ci chiar un om marunt, o fiinta care zambeste si plange, care invata din suflarea ta, vorbeste dupa simturile vazute pe tine, si este o parte provenita din tine, din partea ta pe care nici nu credeai ca o poti gratia, nu-ti inchipuiai ca poate da viata din viata Ta. Acest moment exista - un moment in care toata puterea stelelor trece prin noi si ne ingaduie sa facem minuni. Fericirea e uneori o binecuvantare - dar de obicei e o cucerire, momentul magic cand stii ca esti parte unui miracol – a avea un copil.

Folosire:

* Testoasa URIASA stelara este destinata camerei copiilor, este un obiect de ambianta si o jucarie educationala.
* testoasa din plush si casa solida se lumineaza si proiecteaza in diferite culori spatiul stelar real. Compus din 7 parti, acesta reda cu putere magica asezarea stelelor de pe cer. Este o experienta vizuala extraordinara, linistitoare si educativa. Magica, spunem noi. Creaza o lumina gratioasa pentru somnul celor mici, si va da momente in care puteti povesti sau explica piticilor povestea imaginilor stelare. (Basmele de noapte buna au puterea de a linisti spre ce este important chiar si pe parinti.)Intr-adevar, este o experienta de neuitat! Cautand stelele impreuna, descoperind caile lor impreuna cu cei mici, cei care sunt la inceputul vietii, cu interese si cu o iubire neconditinata…. Oare ce poate fi mai presus de acest lucru? Oare ce…
* lumina se stinge automat dupa 45 minute, astfel somnul celor mici nu va fi deranjat.
* culorile luminii variabile sunt albastru, verde si auriu.
* proiectia afiseaza urmatoarele constelatii: Orion, Ursa Minor (contine Polaris, steaua de Nord), Ursa Major, Cainele Mare, Cepheus, Pegasus, Draco, Gemini, Cornul Lunii - semiluna (de, nu este o constelatie, insa este o parte a cerului stelar).
* pachetul chiar include o carte de adoptie al noului prieten, Testoasa Stelara, si un manual explicativ pentru aceste constelatii (acest manual este in limba engleza, dar daca aveti orice nevoi de traducere explicativa, va stam la dispozitie cu cea mai mare placere, oricand! 0740-456127 :) )

Proprietati:

* este o testoasa uriasa de 30 x 19 x 12cm.
* corpul este din plus moale, iar carapacea este solida.
* functioneaza pe baza de 3 baterii AAA (primiti inclus in pachet).
Din Gura in Gura